JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT
Slovak
English
German
Hungarian
Polish
Czech
Comics Salon 2024' - ebben az évben megrendezésre kerül a 37. AnimeSHOW', amely egy nemzetközi popkulturális fesztivál. A fesztivál fő témakörei közé tartoznak a Képregények, Animék, Játékok, Japán kultúra és KPOP, Sci-fi, Fantasy és Horror. A fesztivál program kínálatában szerepelnek számos előadások, workshopok, különböző versenyek, filmek vetítése, fantasztikus irodalom, zene és művészet. Különböző írókkal kínál találkozási lehetőséget, könyv keresztelőket, előadásokat, workshopokat és természetesen különböző kreatív versenyeket.

>>> TÖBBET AKAROK TUDNI !!! <<<


MI MINDEN TALÁLHATÓ A FESZTIVÁLON?
Lejjebb felsorolt program prezentáció a példája a legjobb és legérdekesebb, ami évente a fesztiválunkon található. A fesztivál gazdag programot ajánl mindenféle műfajban: Anime, Komiksz, Japán kultúra, Játékok, Sci-fi, Fantasy, Pop kultúra és KPOP.

KÍSÉRÖ PROGRAM – FÖ VERSENYEK


A Kísérő program nagy egy vagy több óráig tartó vicces előadások, amelyek a TOP-ok a fesztiválon és a fő hallban találhatóak.

Cosplay

Kosztüm verseny, ahol a résztvevők saját vart kosztümjeikben mutatkoznak melyek már létező karakterek szerint könyvekből, komikszokból, filmekből vagy játekokból vannak készítve.

Cosplay Champions

Szlovák klasszifikáció a nemzetközi kosztüm verseny amely neve Cosplay Champions, ahol a győztes tovább kerül a fináléba.

Karaoke

Amatőr ének verseny embereknek, akik tudnak énekelni, vagy nincs elég önkritikájuk. Fő a szórakozás.

Cosplay Színház

Színházi verseny, ahol a résztvevők kosztümjeikben szerepelnek vicces fellépésekben, amely szórakoztassa a közönséget.

KPOP World Festival in Slovakia

Táncverseny Koreai Pop-ban, hol a táncosok bemutatják a koreográfiát már létező video klipekből az adott KPOP bandájától vagy énekesétől.

KPOP Showcase

Táncverseny Koreai Pop-ban, hol a táncosok bemutatják saját vagy már létező kombinált koreográfiát a video klipekből.

Original Costume

Kosztüm verseny, hol a résztvevők bemutatják saját kosztümjeiket amelyeket maguk tálaltak ki, vagy érdekesen kombinált karakterekből hoztak létre.

AMV - Anime Music Video

Animált zene klipek versenye, melyek célja úgy editálni egy vagy több animált filmet, hogy értelmet agyanak.

FanART & Original Art

Rajz versen festőknek. Az első FanArt kategóriában már létező alkotással inspirált új rajzban mutatják be a festők tehetségüket, a második OriginalArt kategóriában muszáj levázolniuk komplett saját ötletüket.

IstroCON története

A literature competition, where a commitee votes in 2 rounds for the best Shortstory written accordind to the set themes and rules


MOZI ELŐADÁS


Két mozi hallban bemutassuk a legjobbat az utolsó fél és évből, legen az Scifi, fantasy, horror, komiksz vagy anime.

Filmek

Bemutatjuk a legújjab filmeket Szuperhősök, scifi, fantasy, komiksz, játékok által, amelyek az utolsó 12 hónapban megjelentek a mozikban.

Anime

Japán animált Filmek nem csak gyerekeknek. Próbáljuk rendszeresen kiválasztani a legjobbat minden műfajból az összes korosztálynak.


FŐ PROGRAM


A fő része a programnak és az álláb felsorolt összetevői több helyszékben fog zajlani egyszerre, műfaj szerint osztva. JAPAN SALÓN (Japán és Anime), KOREA SALÓN (KPOP és Pop Kultúra), FANTASY SALÓN (Fantasy és Horor), SCIFI SALÓN (Scifi), GAMES SALÓN (Játék és Komiksz) és ECCHI SALÓN (Manga és Anime)

Előadások

Előadások műfajok szerint vannak osztva. Körülbelül 150 előadásunk van számtalan szakértőtől zenére, harcművészetre, fantsy világokra, alkotásra, utazásra, írásra és sokkal többre.

Workshopok

Széles skála workshopok ajánlunk, ahol sokat megtanulhattok, vagy csak jobbíthatjátok tudásotokat írásban, rajzban, japán konyhában, historikus táncban, vívásban, origamiban, játékanimálásban és ennél sokkal többen.

Autogramosztás

A fesztiválra rendszeresen hírességek vannak meghívva. Írók, színészek, moderátorok, Illusztrátorok, akik később autogramokat osztanak.

Keresztelések

A fesztiválon nagyban keresztelünk új könyveket, komikszokat, filmeket, albumokat és műveseink alkotásait.

Beszélgetés szerzőkel

Szeretnétek találkozni hírességekkel és beszélgetni velük alkotásaikról, életükről, vagy csak úgy? Pont ezért vannak ezek a beszélgetések.

Versenyek & Kvízek

A program egy része kvízekből és kreatív versenyekből áll, hol cukorkákat vagy más díjakat lehet nyerni.


JÁTÉKOK & VETÉLKEDŐK


Játékok és vetélkedők a fesztivál nagy interaktív részét alakítják. Arra fókuszál, hogy minden látogató részt vehessen, nem csak szakértők. Ennek köszönhetően gazdagan bemutatja, hogy játékok nem csak számító gépeken és konzolon találhatóak.

PC játékok

A Pc játékok szekciót többfajta partnerből van, amelyek új Számítógépjeiket és laptopjaikat kölcsönzik szabad játszásra, új játékokra és vetélkedőkre, a legnépszerűbb játékokra mind League of Legends, Counter Striek es satöbbi.

PlayStation

A SONY társaság garantál mindig új élményeket a Playstation konzoljaikon, Virtuális valóságban vagy handheldien melyeken sok harci művészetben vetélkedhetnek látogatóink.

Nintendo

Nintendo az egyik legöregebb játék társaság a világon, amely Japánból származik, ezért tejesen más játékokat és élményeket hoz, mint amit a mainstream PC vagy konzolok.

Virtuális valóság

A virtuális valóság mind technológiai csoda, amely erjed világszerte a magassal ára ellen is. Pont ezért kipróbálhatjátok az újdonzsákjaival együtt tejesen ingyen nálunk.

Játék automaták

Mielőtt számítógépek vagy konzolokról még szó se volt, itt voltak pont a játék automaták, amelyek a 70-es és 90-es évek csodái voltak. Együttműködésünknek az ARKADY.SK-val Köszönhetően bemutathatjuk nektek is ezeket a múzeumba való játékokat. Persze hogy teljesen ingyen.

Retro játékok

Retro játékok a 80-90-es évekből nem vesztettek a varázslaton egy kicsit se. Pont az egyszerűségűben van a gyönyörük, és evvel bizonyítsák, hogy van mit ajánlaniuk a fiatal generációnak.

Táncjátékok

Játszani lehet mozgással is, nem csak üléssel. A táncjátékok nagyon populárisak, ezért nagy a választék tánc berendezésből.

Indie Játékok

Mivel a fesztiválon sok nagy társaság van, nem probléma egy kis helyet át hagyni kisseb indie stúdióknak és az ők játékaiknak.

Társas játékok

Társas játékok világ fenomén, több mint 50 000 létezik a világon. Pont az iHRYsko-nak köszönhetjük, hogy van miből válogatni játszásra.

Kártyajátékok

A kártyajáték a társas játékok egy része. Gyűjtő kártyajátékokat játszhat bárki, aki gyűjti a kártyákat és össze tudja rakni a saját paklijait. Nálunk megtanítunk játszani és ajándékozunk neked kártyákat is. Ha van kedvetek vetélkedhettek a Magic The Gatheringben vagy Pokemonban.

GO & Shogi

Két klasszikus japán társas játék, mind kettő stratégián és logikus gondolkozáson van alapítva. Mondhatjuk, hogy ez a japán sakk

Galaxy ZEGA

A Zega autók modern játék, hol mobiltelefonnal reális harci autót vezettek, kiválasztjátok a kepeségeit, páncélzatát és harcoltok, a többi játszóval a már előre elkészítet arénában.

Warhammer

Warhammer figurás játék, ahol figurák segítségével saját hadsereget alakítotok ki és stratégiai játékot játszotok velük. A gyönyörű ebben a játékban az, hogy magatok kell összeraknotok a figurákat kicsi darabból és osztás kifesteni. Szórakozás és művészet egyben.


ATTRAKCIÓK


A gazdag programot sokfajta attrakció egészíti ki, amelyek főleg kint találhatóak.

Szuperhősök szobrai

A fesztiválon sok dekoráció található, mind a Ninja Teknősök vagy Lego Batman életnagyságban. Lehet velük készíteni közös fotót.

Foto fal

Szeretnétek emléket csinálni a fesztiválról? Pont ezért van itt a foto fal fényképésszel, ahol fényképet csinálunk és ki is nyomtatjuk.

Henna

Ideiglenes tetoválás hennával nagyon népszerű világszerte. Tatőrük kitetovál nektek akármit, ha fantasy karakterről vagy anime karakterről van szó.

Arrow Tag

Ez az adrenalin sport játékot két csoportban játsszák, amelyek akadályok mögött bújva próbálják egymást eltalálni nyilakkal amelyek csúcsán párna van.

LaserGame

Számítógépes játék élőben. Legtöbbször két csoportban játsszák, amelyek akadályok mögé bújva próbálják egymást eltalálni laser fegyverekkel

Historikus íjászat

A historikus csoport Vendi tanítják a látogatókat a historikus íjászatnak. A célpontba igazi nyilakkal lőtök.

Solymászok

A Devíni mini ZOO készítet nektek madárkiáltást, vadászat bemutatót és repülés bemutatót.

Lovagolás

Szeretnétek lovagolni? Nincs semmi szebb mind a kilátás ló hátáról.

PIAC


Minden külföldi akción találtok valamennyi stand, amely a fesztivál témájához alapított árut kínál.

Üzletek

Együttműködünk a legnagyobb tematikus üzlettekel mind Brloh, iHRYsko Pro Gaming Shop, Mad Maxon és Funtastic, melyek ajánlata közt vannak játékok, komikszok, mangák, könyvek, figurák, plakátok, trikó, bögrék, plüssök és sokkal több tematikus áru.

Stand

Kivéve az üzleteket találtok itt sok Kiadó standot, amelyek partner újságokat árulnak amelyek Scifi, Fantasy vagy komiksz tematikával foglalkoznak.

Artist Alley

A művészek utcájában sok független művész található, akik többnyire kézmukájaikat helyben készítik és árulják. Ha rajzolnak, trikóra festenek, Könyvjelzőt készítenek, sodrásnak vagy csekélységeket árulnak.

Cosplay Stand

A cosplay nagyon népszerű náluk ezért egyes cosplayereknek saját standjuk van, ahol találkozhatnak a fanjaikkal és aláírhatják fotóikat.


FRISSÍTŐK & ÉTEL


Van a fesztiválon valamilyen étel ellátás? Nem fogunk meghalni éhen? Ne féljetek, gazdagon van étel és ital is.

Büfé és Innivaló

Leggyorsabban a 3 büfénkben tudunk kiszolgálni, ahol kapni sok finomságot.

Teázó

A japán kultúrának köszönhetően a fesztivál legelejétől egy teázó a része, ahol nyugodtan leülhettek pihenni.

Japán konyha

Elválaszthatatlan része a fesztiválnak a japán konyha ajánlata, sushi, leves és desszertek a Sushi Time és Gonsuke Ramen.

Restaurációk

Benn az épületben stabil éttermek találhatóak, mint Jedna Báseň és Bistro u Zitky, ahol a napi menüből is jól lehet lakni. Vagy választani a menüből.

Fast Foodok

Szeretnétek meleg ételt gyorsan? Nálunk találtok klasszikus cigánypecsenyét, kolbászt, krumpli babát, kebabot vagy pizzát a Pizza Mizzátol. Vagy New York Corner speciális hot-dogjai.
APP DOWNLOAD:
Get it on Google Play

Download on the App Store
JEGYEK
Jegyek rendelése
JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT
Copyright 1988-2024 Róbert Žittňan - All rights reserved