c Comics Salón & AnimeSHOW - COSPLAY SZINHÁZ
JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT

Cosplay színház - AS2022


HATÁRIDő: 5.9.2022

KAPCSOLAT: cosplaydivadlo.csas@gmail.com


A Cosplay színház azoknak való, akik be szeretnének mutatni különböző jeleneteket, táncokat, vagy más színpadi műsorokat.Mielőtt beneveznél, olvasd el figyelmesen az alábbi szabályokat.

COSPLAY SZINHAZ – SZABÁLYOK
1, Ezen a versenyen részt vehetnek úgy egyének, mint csapatok is. A csapatnak azonban nem lehet több mint 10 tagja.
2, A verseny természetéből kifolyólag engedélyezett a vásárolt jelmez.
3, Nem kötelező, hogy a jelmezek egy témájúak legyenek, azaz k?lönböző animék/játékok jelmezeit lehet egy előadásban felhasználni.
4, Minden csapatnak illetve egyénnek maximum 5 perce lesz az előadása bemutatására. Ebbe az időbe beleszámít a színpadra való érkezés és távozás is.
5, A színpadot épp oly állapotban kell a műsor után hagynotok, mint az érkezésetek ellót volt. Mindent, amit magatokkal felhoztatok a színpadra le is kel vinni. Ne okozzatok fölöslegesen nagy rendetlenséget a színpadon. Annak az igazolására, hogy elolvastátok a cosplay színházra vonatkozó szabályokat írjátok be a jelentkezési email címébe, hogy AS Szinház 2020.
6, A jeleneteknek alkalmasnak kellenek, hogy legyenek a fiatalkorú nézők számára is. Tehát tiltott a sértő beszéd, meztelenség, szexuális célozgatás, szavak vagy gesztusok. E szabályok megsértése esetén az előadás azonnal meg lesz szakítva és a előadók ki lesznek zárva a versenyből.
7, Fő a biztonság, és ezért tiltott a színpadon való futkározás és ugrálás. Egyetlen fegyver sem lehet működő képes. Ép úgy tiltott a nyílt tűz rakása, tűzijátékok és lézerek használata.
8, A fantáziának nem szabunk határokat. A műsor tartalmazhat tánc vagy harci jeleneteket (ügyeljetek a biztonságra). Énekelni is lehet, de nem szabad, hogy az ének a műsor nagy részét tegye ki. A karaokéra más verseny van a fesztiválon.
9, Ha a versenyző a darabjában fel lakkar használni különböző zenéket, vagy hang effektusokat, ezeket legalább egy héttel a fesztivál megrendezése ellót, le kell adni a szervezőnek. Maximum két hangfelvételt lehet felhasználni. Ha tanácsot, vagy útbaigazítást szeretnétek, az állábi mailen keresztül tudtok hozzánk fordulni. Videókat nem lehet felhasználni.
10, Legkésőbb deadline kell elküldeni a jelenet forgatókönyvét (ha színházi mutatványról van szó) vagy leírását (ha tánc vagy más). A szervezőnek tudnia kell, hogy mi vár rá ?. Ha ezt a pontot a megadott ideig nem teljesíti a jelentkező akkor ki lesz zárva.
11, Vegyétek figyelembe, hogy a verseny vasárnap 12:00 órai kezdettel fog elindulni, és csak akkor jelentkezetek, ha biztosan tudjátok, hogy ebben az időben a fesztiválon lesztek. A próbák valószínűleg vasárnap 9:00 és 10:00 óra között lesznek. Ez az időpont még pontosítva lesz.
12, A verseny ugyan abban a teremben fog lezajlódni, mint a Cosplay verseny (nagyszínpad).

A szervező fenn tartja magának a jogot arra, hogy a darabot bármilyen ok miatt törli vagy betiltja.

REGISTRÁCIÓ
Bejelentkezni ezen az email címen lehetséges:cosplay.divadlo.csas(kukac)gmail.com

(köszönni sem árt ?)

Csoport neve (ha van)
A résztvevő neve vagy nick
Karakter:
Anine/manga/film stb., honnan származik
Előadás típusa: jelenet, tánc, stb.

Ne feledkezetek el az email cím helyes megnevezéséről(előző pontok)

+ egyéb információk (zene, rendezőkönyv, stb.)

(aláírás)

Regisztrálni legkésőbb vasárnapig lehet (DEADLINE). Helyben nem lehet benevezni a versenyre.

Ezen kívül minden versenyzőnek a szombati napon meg kel erősítenie a versenyen való részvétét (a CS/AS infópultnál).


További információk elérhetőek a rendező email címén. A szervező fenntartja magának a változtatásokra való jogot. Az esetleges változtatásokról a versenyzők mailben lesznek informálva (ha lehetőség van rá).


HATÁRIDő: 5.9.2022

KAPCSOLAT: cosplaydivadlo.csas@gmail.com


JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT
Copyright 1988-2022 Róbert Žittňan - All rights reserved