c Comics Salón & AnimeSHOW - KARAOKE
JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT

Karaoke - szabályok - CS2022


HATÁRIDő: 5.9.2022

KAPCSOLAT: karaoke.csas@gmail.com


Fellépések korlátozva vannak 1 solo es 1 pár fellépesse. Mint organizátor jogosulok arra, hogy kapacitás okokból valamelyik fellépéseket megszüntetni. A versenybe jelentkezhet egyetlen, vagy csoport, de ugyanabban a kategóriában lesznek értékelve. A publikum fog szavazni és az első három hely anyag díjat kap.

A versenyzőknek muszáj DEADLINE bejelentkezniük a végleges fellépési számmal. A versenyzőknek muszáj DEADLINE bejelenteniük a zenéket, és kérhetnek instrumentál verzió készítését. Ha nincs elég minőségű instrumentál verzió a zenéhez, jogosulok hogy megkérjem a versenyzőt hogy válaszon új dalt válasszon. A zene instrumental verzióját maga a versenyző is elkészítheti, amelyet ugyanabban a határidőben muszáj elküldenie kontrolára. A dallamnak a fesztivál témájához kellene igazodnia.

Video nem feltétel. Ha a versenyző szeretne a fellépéséhez videót, muszáj megszereznie magának. Ugyanazok a szabályok vannak neki is mind az instrumental zene küldőinek. Még hozzá muszáj meglenni csak a dalnak is, ha véletlenül problémázna a video.

Cs első napján az lesz az utolsó esély bejelentkezni a versenybe, de csak 3 embert tolerálunk. Ez csak azoknak a látogatóknak engedélyezett, amelyeknek nem volt alkalmuk időben megismerkednie szabályokkal (külföldi vendégek, akik nincsenek az animecrew fórumán vagy manga.sk-n) a dal instrumental verziójának mindjárt az nap le kell lenni adnia.

Minden információt, instrumentál verziót, video-t, kérdést ide irányítsd : karaoke.csas@gmail.com


HATÁRIDő: 5.9.2022

KAPCSOLAT: karaoke.csas@gmail.com


JEGYEK PROGRAM TÉRKÉP VERSENYEK FAQ KAPCSOLAT
Copyright 1988-2022 Róbert Žittňan - All rights reserved